Service

Onze service houdt meer in dan goed luisteren naar wat de klant wil en maatwerk bieden aan de tekentafel. Wij komen indien gewenst ook bij u thuis om alle wensen te bespreken. Daarnaast hebben wij een eigen montagedienst die uw nieuwe keuken monteert of de oude keuken repareert. Want dit hoort, vinden wij, óók bij een persoonlijke service.

Garantie


Op elke keuken zit een ruime garantietermijn. Mocht zich onverhoopt binnen de garantietermijn een storing aan de inbouwapparatuur voordoen, dan kunt u zich via deze pagina tot de leverancier wenden. Staat het door u aangekochte merk niet op deze lijst, of valt het apparaat buiten de garantietermijn, neem dan contact met ons op.


Keukencheck


Onderdeel van de persoonlijke service die wij nastreven is de Keukencheck. Dit is een gratis service voor klanten die hun keuken reeds drie jaar in het bezit hebben. Wij komen, volgens de spelregels van het CBW , kosteloos langs om te kijken of de keuken nog helemaal voldoet aan de verwachtingen. Om van deze service gebruik te maken hoeft u alleen onderstaand formulier in te vullen. In goed overleg zullen wij dan een datum plannen.