XL koken

Pelgrim introduceert een uniek product in de categorie inductiekoken, waarmee je groots kunt genieten. Een XL formaat inductiefornuis met een 90 cm kookplaat en een grote oven met een inhoud van 98 liter. Voor echte kookliefhebbers die houden van multifunctioneel koken en zich niet willen afvragen of een pan of bakplaat wel past. Ervaar de verschillende functies, het gebruiksgemak en design opties van het fornuis en geniet van het nieuwe XL koken!

De XL mogelijkheden
Het inductiefornuis van Pelgrim is uniek door zijn grote formaat en met recht XL te noemen. De kookplaat is maar liefst 90 cm breed en is daarmee de grootste in de markt. Deze XL inductiekookplaat bestaat volledig uit FlexZones. Je kunt 6 zones koppelen tot 3 grote kookzones voor extra kookruimte, grote pannen, ovale pannen, XL grill- en teppanyakiplaten. De oven in het fornuis heeft bovendien een inhoud van 98 liter en maar liefst 8 standen. Je hoeft met dit fornuis dus geen moment te twijfelen of er een grote of uitgebreide maaltijd bereid kan worden.

Gebruiksvriendelijk, efficiënt en design
Kies je voor het XL inductiefornuis van Pelgrim, dan kies je voor gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie, groots koken en design. Dankzij de tiptoetsbediening is het volledige oppervlak van de kookplaat glad, waardoor deze makkelijk schoon te maken is. De kookplaat is extra veilig vanwege een kinderslot en het feit dat de kookzones pas warm worden als er een pan op staat en ook relatief snel weer afkoelen. De oven bedien je met knoppen.

Extra veel redenen
Er zijn meer redenen om te kiezen voor deze XL smaakmaker.
1. Het fornuis is in hoogte af te stellen en sluit daarom perfect aan op jouw aanrechtblad. Door de twee design opties, RVS en matzwart, past hij perfect in iedere keuken.
2. Per kookzone kun je kiezen uit 10 standen en een boostfunctie voor tijdelijk extra krachtig vermogen. Hierdoor is zelfs wokken mogelijk op inductie.
3. De oven heeft de snelste voorverwarmtijd ooit en gaat in zes minuten van 0 naar 180 (graden Celsius) waardoor je binnen een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zet.
4. De ovendeur van het fornuis blijft koel en wordt niet warm aan de buitenkant (maximaal buitenruittemperatuur van 35°C). Hierdoor is het inductiefornuis zeer kindvriendelijk.
5. Met het stoomschoonprogramma stoomt de oven al het vuil los. Even schoonmaken met een vochtig doekje en klaar.
6. Ondanks alle krachtige functies kan het fornuis toch worden aangesloten op een 3 fase groep in de meterkast.

Ontdek deze smaakmaker
Kook groots en geniet van de XL-mogelijkheden met het 90 cm inductiefornuis met XL-oven van Pelgrim. Een echte smaakmaker met heel veel nieuwe kookmogelijkheden!

Bericht delen