Welke kokend waterkraan past bij u?

Uw kostbare tijd besteedt u het liefst aan zaken die u leuk of belangrijk vindt. Wachten op kokend water hoort daar vast niet bij. Gun uzelf daarom een 4-in-1 of 3-in-1 kokend water kraan van Franke. Want wachten op kokend water is daarmee voorgoed verleden tijd.

Bij de keuze van een kokend waterkraan komt veel kijken. Hoeveel ruimte heeft u in of onder de spoelkast? Wilt u alleen kokend water of daarnaast ook gefilterd water? Qua finish en design kunt u kiezen uit diverse modellen.

Met de 4-in-1 Franke kokend water kraan kunt u naast koud, en warm ook kokend of gefilterd water tappen. Het water heeft altijd meteen de gewenste temperatuur en is meteen beschikbaar.
Naast tijd kunt u ook ruimte besparen door toepassing van de 5 liter plintboiler ; bovendien heeft u geen tweede kraan voor kokend water op het werkblad nodig.

De Franke kokend water systemen worden standaard geleverd met een Franke Pro M filter. Het Pro M filter zorgt ervoor dat kalk in het water geneutraliseerd wordt waardoor er geen kalkaanslag gevormd wordt.

Veiligheid en unieke 5 jaar all-in garantie
Met kokend water kunt u niet voorzichtig genoeg zijn. Zeker met kinderen in de buurt blijft het oppassen. In het design van deze kranen is daar maximaal rekening mee gehouden. Elke 3-in-1 kokend waterkraan is voorzien van een kindveilige druk- en draaiknop met terugslagveer. Deze laatste zorgt ervoor dat de kokend waterstraal onmiddellijk stopt als de knop wordt losgelaten. Dankzij de pijp-in-pijp constructie van de kraanuitloop wordt de buitenzijde niet heet bij kokend water. Ook heeft de kraan hierdoor een compacte waterstraal die nauwelijks spettert. Bij de elektronische 4-in-1 systemen moet u meerdere handelingen verrichten om het kokend water te activeren.

Standaard zijn alle kokend waterkranen voorzien van een garantieperiode van 2 jaar. Deze garantieperiode kunt u eenvoudig verlengen naar 5 jaar, met als voorwaarde dat uw kokend waterkraan geregistreerd is bij Franke en u jaarlijks het Franke Pro M filter vervangt.

Bericht delen