Voedsel vacumeren met Quva

Quva heeft de nieuwste apparatuur die ervoor zorgt dat uw voedsel en drank langer vers en lekker blijven door middel van vacumeren. Quva biedt dé oplossing om voedsel langer te bewaren, dankzij een stijlvol apparaat dat in het aanrechtblad wordt geïntegreerd.

Hoe werkt Quva?
Quva bestaat uit een slim pop-up systeem dat volledig geïntegreerd is in het aanrecht. Wanneer u iets wilt vacumeren, drukt u op het systeem en komt het apparaat omhoog. U haalt de vacuümslang eruit en sluit deze aan op de standaard meegeleverde vershouddoos of -zak of wijnstopper. U kiest vervolgens uit de verschillende vacumeerfuncties met een simpele druk op de knop. Uw voedsel of drank wordt vervolgens perfect gevacumeerd.
Het apparaat stopt automatisch wanneer het proces is voltooid dankzij slimme algoritmes. De vloeistofstop zorgt ervoor dat er geen vloeistof in het apparaat gezogen wordt. Tot slot laat de audiofunctie van het vacumeersysteem weten wanneer het vacuüm verpakken klaar is. Eenvoudig, simpel en effectief.

De mogelijkheden van Quva
Marineren in 10 minuten: de speciaal ontworpen Quva containers, gecombineerd met de Quva Marinate Mode maken het mogelijk om binnen tien minuten te marineren
Ingrediënten blijven op smaak: door het vacuüm verpakken van voedsel kan dat soms tot wel 3 keer langer bewaard worden.
Sousvide koken als een chef: er gaat tenslotte niets boven een mals stuk vlees of vis waarbij alle natuurlijke smaken en sappen bewaard zijn gebleven tijdens het proces. De Quva vacumeer zakken zijn geschikt voor sous vide bereiding.
Wijn blijft mooi op smaak: de Quva wijnstoppen houden jouw geopende wijnflessen dagenlang extra op smaak.

Design
Mat zwarte afwerking: de Quva met mat zwarte afwerking heeft een moderne en stoere uitstraling. Het past perfect bij donkere keukenbladen en bladen in grijstinten. In combinatie met jou (mat)zwarte keukenapparatuur geeft het jou keuken een extra accent.
Full RVS afwerking: deze afwerking is elegant, tijdloos en past bijna in elke keuken. De RVS afwerking in combinatie met de matzwarte behuizing geven het apparaat een prachtige uitstraling als deze in gebruik is. Ingeklapt heeft de Quva een elegante en neutrale uitstraling.

Wat krijg je bij Quva?
Bij dit apparaat krijg je een aantal handige accessoires:
•  2 vershouddozen (1 en 2 liter), geschikt voor magnetron, vriezer en vaatwasser
•  10 vershoudzakken (klein en groot formaat) met zipper-sluiting, geschikt voor sous-vide, koelkast en vriezer
•  2 wijnstoppers voor elke wijnfles van standaard formaat
•  1 marinade ring voor snel marineren functie
Alle accessoires zijn voorzien van een knop waarmee de vacuüm opgeheven wordt.

Ben je benieuwd naar dit innovatieve en stijlvolle apparaat en wil je hier nog meer over weten? Kom dan naar onze winkel en onze adviseurs vertellen je er graag meer over. Ook kan de Quva met eigen ogen bewonderd worden bij ons in de showroom.

 

 

 

 

 

Bericht delen