Quooker bespaarcheck

Bespaar water en energie met een Quooker

Gemak in de keuken is dé reden om een Quooker te kopen. Maar een Quooker is ook nog eens een heel verantwoorde, milieuvriendelijke aanschaf. Er kan namelijk veel water en energie mee worden bespaard.

Bespaarcheck
Wilt u weten hoeveel energie en water u met een Quooker kunt besparen, en wat dit betekent voor uw portemonnee? Doe dan de bespaarcheck. Binnen een minuut ziet u wat uw huishouden verbruikt en met een Quooker kan uitsparen.

Hoe bespaart een Quooker water?
In veel keukens wordt onnodig water verspild. Kleine beetjes, bijvoorbeeld als er twee keer zoveel water wordt gekookt als wordt gebruikt. Maar ook grote hoeveelheden, bijvoorbeeld als u de kraan eerst een tijdje laat lopen voor er warm water uitkomt. Met een Quooker gebeurt dat niet meer en kun je vele liters besparen!

Hoe bespaart een Quooker energie?
Een Quooker bewaart water in een reservoir, dat in het keukenkastje wordt geplaatst. Dit reservoir heeft maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren. Ter vergelijking: een spaarlamp verbruikt 11 watt, een gemiddelde televisie drie keer zoveel. Een waterkoker heeft weliswaar geen ‘warmhoudkosten’, toch gebruikt u met een Quooker minder energie dan met een waterkoker, wanneer u meerdere keren per dag water kookt. Meer weten over het energieverbruik van een Quooker? Lees hier verder.

Nog meer voordelen
Een kokendwaterkraan van Quooker is in alle opzichten een verantwoorde aanschaf. Een Quooker bespaart water en energie, maar er zijn meer voordelen. Zo hoef je met een CUBE geen plastic flessen water meer te kopen, en zijn alle kranen voorzien van een kind veilige bedieningsknop.

Welke Quooker-kraan past bij u?
Wilt u alleen kokend water kunnen tappen, of ook koud en warm, koel bruisend en gefilterd water? Bekijk hier alle modellen in de collectie.

 

Bericht delen