Over Ons

Een 50 jaar oud familiebedrijf.

Kramer Keukens is vijftig jaar geleden, in 1967, opgericht door Piet en Bets Kramer. Dat was op de Jaagweg 6, waar het bedrijf nu nog gehuisvest is. Sinds 2009 heeft het familiebedrijf twee nieuwe eigenaren: Edwin en Linda Burggraaf.

Edwin Burggraaf heeft, nadat hij in 2001 in dienst kwam, het keukenvak van de oprichter zelf geleerd: “Het is altijd een bedrijf geweest dat deskundigheid hoog in het vaandel heeft staan. De trends veranderen in de loop van de tijd, maar de kennis niet. Zo heeft het bedrijf vanaf de beginjaren de beschikking gehad over een eigen montageteam.”

Na de overname in 2009 door Edwin en Linda Burggraaf is Kramer Keukens een nieuwe weg ingeslagen. Nog meer service en nog meer innovatie, dat werden de belangrijkste pijlers van de visie van Kramer Keukens nieuwe stijl.

Midden in de maatschappij.

Wij staan midden in de maatschappij. Wij sponsoren diverse verenigingen en personen. Om enkele daarvan uit te lichten: ons bedrijf is een groot aantal jaren hoofdsponsor van voetbalclub Kwiek’78 uit Avenhorn, sponsort daarnaast diverse andere voetbalclubs in de regio en is één van de steunpilaren van motorcrosser Simon Koning uit Oosthuizen.
Edwin Burggraaf: “Ondanks al onze inspanningen weten wij dat succes niet vanzelf komt. Het wordt ons gegund door onze klanten en daar zijn wij ontzettend trots op”.