Novy Panorama 120

Panorama 120 is uniek in z’n soort. Het is de eerste inductiekookplaat met 5 zones mét afzuiging! Bovendien is de kookzone in het midden van de inductiekookplaat extra groot. Dankzij de diameter van maar liefst 28 cm past zelfs je grote wokpan perfect op de Panorama 120. Voor fans van XL-pannen en grote stoofpotten is Panorama 120 eveneens verkrijgbaar met 4 extra grote kookzones.

Efficiënt en uiterst stil
De Panorama 120 inductiekookplaat is niet alleen extra groot, ook op andere vlakken scoort hij uitstekend. De krachtige afzuigtoren is elegant geïntegreerd in de kookplaat en wordt alleen zichtbaar bij gebruik. Uiteraard werkt de afzuiging efficiënt en uiterst stil, precies zoals we het van Novy gewend zijn.

Dankzij de talloze functies wordt koken met Panorama 120 een waar plezier. Van grillen op gekoppelde zones tot je saus op temperatuur houden, de grote kookplaat ontpopt zich in geen tijd tot de perfecte souschef. De in de hoogte verstelbare afzuigtoren zorgt op zijn beurt voor een efficiënte afzuiging, onmiddellijk aan de bron.

Ook het onderhoud gaat supersnel! Kookt er iets over? Dan vangen de geïntegreerde opvangbakjes alles op. Bovendien zorgt een afdichtingsrubber tussen de kookplaat en afzuigkap ervoor dat je toestel vochtvrij blijft! Alle onderdelen zijn vaatwasbestendig.

Op maat van uw keuken
De Panorama 120 kookplaat mag dan wel groot zijn, de nodige inbouwdiepte blijft beperkt. Zo passen er nog steeds lades van 40 cm onder. Ook de afvoer wordt aan uw keuken aangepast. Wenst u een traditionele afvoer naar buiten of gaat u voor innovatieve recirculatie? Wat uw voorkeur ook is, met Panorama 120 kunt u zeker zijn van een krachtige kookervaring, stille afzuiging inclusief!

Bericht delen