Nieuw: de Quooker Front

Een uitgesproken verschijning in de keuken. Loepzuiver, industrieel en ergonomisch. De nieuwe Quooker kraan levert, net als zijn voorgangers koud, warm, kokend, gekoeld en bruisend water. De verandering zit hem vooral in het design. Anders dan bij andere Quooker kranen, zit de hendel voor warm en koud water aan de voorkant/ bovenkant. Dit is gedaan, omdat de hendel dan dichterbij de uitloop zit. Dat maakt de bediening nog gemakkelijker.

De Quooker Front is verkrijgbaar in twee kleuren, roestvrij staal en zwart. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kartelknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor kokend water. De Front is met ieder reservoir te combineren, de aanschaf van een nieuw reservoir is dus niet nodig!

De nieuwe Quooker kraan is uiteraard voorzien van een kind veilige bediening. Druk de knop twee keer in en draai deze tegen de klok in voor kokend water. Draai je de knop tot de eerste klik krijg je gekoeld water. Bij het horen van een tweede klik komt er bruisend water uit de Quooker.

Benieuwd naar de Front uitvoering? Bij ons de showroom is deze te bewonderen.

 

Bericht delen