Mooi samen lijn van Pelgrim

Perfect met elkaar te combineren

De apparatuur uit de Mooi Samen lijn van Pelgrim is perfect met elkaar te combineren. De lijn bestaat uit verschillende bijpassende apparaten in de kleurseries matzwart en RVS en onlangs is de nieuwe kleur antraciet gelanceerd. De Mooi Samen lijn blendt goed met elke kleur keuken en blinkt uit in bedienings-, gebruiks- en schoonmaakgemak. De drie series producten zorgen met hun fraaie design voor stijl, eenheid en rust in elke keuken.

Het mag gezien worden
De keuken en ook keukenapparatuur maken tegenwoordig steeds meer onderdeel uit van het interieurbeeld. Zo zijn apparaten niet langer weggewerkt achter kastjes, maar mogen ze juist zichtbaar zijn en met het design bijdragen aan de sfeer in huis. Zichtproducten zijn alle apparaten die je op het eerste oog ziet, zoals magnetrons, (combi)ovens, kookplaten, afzuigkappen en koffieapparaten. Door te kiezen voor zichtproducten uit één lijn, creëer je meer eenheid en versterkt het de uitstraling van je keuken.

Ideale opstelling
De verschillende kleurseries binnen de Mooi Samen lijn hebben ieder een unieke look. Alle ovensoorten zijn bovendien perfect uitgelijnd. Van de bedieningsknoppen tot de handgrepen, maar ook de displays. Hierdoor kun je ze uitstekend met elkaar combineren voor jouw ideale opstelling. De apparaten kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Combineer bijvoorbeeld een oven met magnetron (45 cm nis), een heteluchtoven (60 cm nis) en vul het geheel aan met een handige accessoirelade voor de perfecte uitlijning. Maar je kunt ook een 60 cm oven naast, boven of onder een 45 cm oven plaatsen en combineren met een warmhoudlade.

Tip: plaats de ovens zo veel mogelijk op ooghoogte voor een groter gebruiksgemak. Er zijn diverse mogelijkheden om al jouw favoriete apparaten in jouw keuken te plaatsen in de ruimte die je hebt. Creëer de keuken die voldoet aan jouw wensen en jarenlang een blikvanger blijft.

Introductie antraciet lijn
Onlangs voegde Pelgrim de nieuwe kleur antraciet toe aan de Mooi Samen lijn. Met de apparaten van deze lijn kun je kiezen voor een kleur die toegankelijk en makkelijk te combineren is, helemaal in de stijl van nu. Deze serie is namelijk uitgevoerd in glas, met matzwarte designdetails. Daarom combineert het ook fijn met de matzwarte lijn, die ook weer opvallen door de matzwarte designdetails.

Matzwart, zonder concessies
Matzwart is naast antraciet een veel gekozen kleur voor interieur en apparatuur. De matzwarte lijn heeft onlangs een upgrade gehad. Zo zijn bedieningsknoppen en handgrepen nu ook volledig in matzwart uitgevoerd. Hiermee doen ze geen enkele concessie aan design en functionaliteit. Pelgrim is in Nederland de enige, die deze serie volledig op elkaar afgestemde matzwarte apparaten aanbiedt.

Bericht delen