Mattblack is het nieuwe zwart

Zwarte keukenapparaten zijn al een paar jaar populair in de keuken. Maar het nieuwste van het nieuwste is het gebruik van matzwart. Matzwarte oppervlakken werden van oudsher in keukens gebruikt – van gietijzeren kookgerei tot geëmailleerde keramische artikelen. Het materiaal is van nature vlekvrij en dat maakt het zowel praktisch als stijlvol. De MattBlack lijn van AEG biedt een selectie modellen die een matzwarte afwerking combineren met andere materialen.

Elegantie in de keuken
Matt Black Collection is de nieuwe serie AEG-keukenapparatuur. De matte glasafwerking geeft elegantie aan de hele keuken. Een uniek ontwerp dankzij de afwerkingen die zijn gecreëerd na studies van architectonisch afgeleide materialen. Niet alleen design, maar ook nieuwe prestaties, dankzij de robuustheid van de gebruikte materialen en de intuïtieve technologieën van de apparaten in de Matt Black Collection van AEG.

Matte afwerking
De matte, ondoorzichtige glasafwerking wordt gecreëerd door een speciaal graveerproces dat typisch wordt gebruikt in de architectuur. De ondoorzichtige textuur heeft anti-vingerafdruk eigenschappen die zijn verkregen dankzij de verwerking die wordt uitgevoerd en is veel resistenter dan traditionele afwerkingen. Bovendien is het gemakkelijker schoon te maken.

Technologie en ontwerp
Naast de elegantie van de ondoorzichtige glasafwerkingen, combineren de apparaten van de Matt Black Collection van AEG een uniek design met geavanceerde technologieën en functies. Met de aanraakbedieningen die aanwezig zijn in de modellen van deze serie, kun je de bedieningselementen eenvoudig en intuïtief selecteren.

De Matt Black Collection bestaat uit een SteamPro stoomoven van 45 en 60 cm, een CombiQuick oven met magnetronfunctie, afzuigkappen, een warmhoudlade, een volautomatisch koffieapparaat en een wijnkoeler.

Bericht delen