Hoe kies ik mijn keukenblad?

Hoe kies ik mijn keukenblad?

Toplaminaat? Of toch steen? Doe de keuzehulp!

Vele keukenbladen zijn geschikt om aan te werken in de keuken. Welk keukenblad past het beste bij u? Doe de 4 stappen!

1. Materialen
Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschap. Daarom is het ene keukenblad hittebestendiger of kras vaster dan het andere. Ook is de gebruiksvriendelijkheid van elk materiaal anders. Wat is voor u belangrijk??

2. Kleuren
Binnen elke materialensoort zijn er verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk. Licht, donker, mat of hoogglans. Bijvoorbeeld een marmer- of betonlook is er in verschillende materialen en afwerkingen.

3. Prijsklassen
En ja, het blad moet binnen uw budget passen! Gelukkig zijn er in keukenbladen verschillende prijsklassen. Er in elke prijsklasse zijn er weer volop kleuren. Ook mooie lookalikes!

4. Randdikte
Net als u denkt dat u alles heeft afgetikt, vraagt de adviseur u om de randdikte. Mag u blad er zijn, of kiest u voor een minimalistisch blad? Vrijwel alle bladen kunnen tot 10 cm dik geleverd worden.

In de materialen index ziet u in één oogopslag de voordelen van de materialen en hun prijsklasse. Bovenaan staat het toegankelijke TopLaminaat, verder volgen de exclusievere materialen zoals Lapitec, steen en glas. Zo kunt u het blad afstemmen op uw gebruik, uw smaak en uw budget.

Bij ons in de showroom treft u een ruim aanbod aan de verschillende keukenbladen en helpen onze adviseurs u graag bij de juiste keuze!

Bron: Dekker Zevenhuizen

 

 

 

Bericht delen