Groot hart voor dieren

Half januari hebben wij een keuken opgeleverd bij Dierentehuis Hoorn. Het Dierentehuis Hoorn krijgt van de gemeente een bijdrage voor de opvang van gevonden katten en honden maar niet voor (onverwachte) grote uitgaven.

Elke dag zorgen de vele vrijwilligers en medewerkers voor de honden en katten bij Dierentehuis Hoorn. De keuken in de kantine/ koffiekamer was helemaal af en nodig toe aan een opknapbeurt.

Naast onze eigen keukenzaak hebben wij ( met name Linda) een grote liefde voor dieren. Als vrijwilliger bij het dierentehuis Hoorn heeft Linda aangeboden als de keuken toe is aan vervanging, wellicht kunnen wij van Kramer Keukens iets voor jullie betekenen. Eind vorig jaar was het zover… de keuken is echt aan vervanging toe.
Samen met de medewerkers hebben we op basis van de ruimte een ontwerp gemaakt en aangeboden het grootste gedeelte te sponsoren.

De keuken is qua ruimte verdubbeld. Nu ook voorzien van een koelkast en vaatwasser. Deze waren niet aanwezig bij de vorige keuken. Al het voorwerk en nieuwe tegels op de wand is gerealiseerd door vrijwilligers. Is toch geweldig!!
Wat een verandering en de medewerkers en vrijwilligers zijn er super blij mee zijn. Daar doen we het voor!!!
Helaas geen foto hoe de ruimte voorheen was, maar denk 30 jaar terug in de tijd en dan kan je je er vast iets bij bedenken.

Prachtig boeket als dank ontvangen, en wij hebben nog een goed gevulde mand met allerlei lekkers meegenomen voor bij de koffie :).

Bericht delen