Glazen achterwanden

Een glazen keuken achterwand is een originele en duurzame manier om je keuken een strakke en luxueuze uitstraling te geven. Wandbeglazing in keukens is een keukentrend die sterk in opkomst is. Dat is niet vreemd, gezien de vele voordelen die een glazen achterwand in een keuken te bieden heeft.

Voordelen keuken achterwand van glas
Glazen keuken achterwanden hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen (zoals tegels en rvs) die gebruikt worden voor plaatsing tegen de keuken achterwand.

  • Een glazen keuken achterwand is bestand tegen hoge temperaturen.
  • Een glazen keuken achterwand maakt je keuken visueel groter. Glas heeft namelijk de eigenschap dat het licht reflecteert en niet absorbeert. Hierdoor wordt een vertrek veel lichter en ruimtelijker.
  • Een glazen achterwand in de keuken is gemakkelijk schoon te maken. Het is een glad oppervlak en bestaat meestal uit een geheel (afhankelijk van de grootte van de glasplaat). Hierdoor heeft een glazen achterwand dus geen voegen. Dit is makkelijk te poetsen en dus zeer hygiënisch.
  • Doordat de glazen achterwand in vrijwel alle kleuren leverbaar is, kun je precies die kleur kiezen die je wilt. Kies je voor een kleur die past bij de kleurstelling van je keuken of ga je gewaagd voor een fellere kleur? Alles is mogelijk voor je keukenmuur.
  • Een glazen keuken achterwand is een geweldige blikvanger in je keuken. Een mooie keuken achterwand maakt een keuken echt af!

Keuken achterwand met foto
Vind je het effect van een glasplaat op de achterwand in je keuken mooi, maar wil je in plaats van een effen kleur liever een foto op de keuken achterwand? Het is mogelijk om een zelf aangeleverde foto of afbeelding op de keuken achterwand achter de glasplaat te laten zetten. Elke foto kunnen kan grafisch bewerkt worden zodat de verhoudingen op de foto overeenkomen met de glasmaten.

Benieuwd naar de glazen achterwanden?? Kom eens kijken bij ons in de showroom.

Bron: Keukenglas

Bericht delen