Een kijkje in de keuken bij De Westerhout

Benieuwd naar de keuken van mevrouw van Kalken van woonvoorziening De Westerhout en de ervaring met Kramer Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in Westerblokker.  

Hoe bent u met Kramer Keukens in contact gekomen?
Wij zijn bij jullie terechtgekomen via een personeelslid van onze zorgboerderij. Zij en haar vriend hadden ook een keuken bij jullie gekocht en waren erg enthousiast. Ook vonden wij het belangrijk dat wij de inrichting en (ver)bouw van Woonvoorziening De Westerhout door lokale bedrijven lieten doen.

Wij zijn trots dat we een keuken hebben mogen plaatsen voor uw stichting. Kunt u toelichten wat uw stichting inhoudt?
De keuken is geplaatst in woonvoorziening De Westerhout in Westerblokker. Dit is een kleinschalige woonvoorziening voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Vanuit persoonlijke ervaring (onze dochter Stéphanie heeft een verstandelijke beperking) hebben wij De Westerhout opgericht. Eén van de pijlers van De Westerhout is betrokkenheid. Wij willen onze bewoners, tien in totaal, namelijk een gelukkig en aangenaam leven bieden waar zelfredzaamheid voorop staat. In de monumentale boerderij is de keuken geplaatst. Net als de boerderij is de keuken een absolute eye-catcher! Hij heeft een prachtige stoere uitstraling met veel werkruimte, want koken is een belangrijk onderwerp in De Westerhout. Elke dag wordt er een heerlijke maaltijd bereid, uiteraard met de hulp van onze bewoners!

Hoe is de aankoop verlopen?
De aankoop is bijzonder aangenaam verlopen, met goede adviezen en korte lijnen. Kortom absoluut prettig.

Hoe is de montage gegaan?
Als je alle dozen ziet staan, denk je dat het dagen duurt voordat het op een keuken gaat lijken. Niets is minder waar. Na slechts anderhalve dag (!) stond de keuken er!!

 

 

Bericht delen