Diner voor 2 cadeau

Je hebt genieten van de keuken en genieten van de keuken. Oftewel genieten van een nieuwe aankoop die uw keukenruimte gaat verfraaien en genieten van de keuken van een restaurant. Kramer Keukens en Villa GROET uit Avenhorn brengen beide begrippen bij elkaar. Onder de noemer ‘Onthaasten aan de Jaagweg’ hebben we een aansprekende actie bedacht die aan onze straat staat voor meer beleving in de koudere maanden: wie een nieuwe keuken koopt bij Kramer Keukens krijgt een waardecheque ter waarde van 75 euro cadeau voor een ‘diner voor twee’ bij Villa GROET uit Avenhorn.

Eigenaar Barry van der Aar van Villa Groet benadrukt dat deze ‘speciale gasten’ waar voor hun waardecheque krijgen. ,,Zij worden in de watten gelegd inclusief heerlijke ‘bubbels’ voor of tijdens het diner.” Kramer Keukens wil met de waardecheque haar onderscheidende karakter tonen in het jaar waarin het bedrijf vijftig jaar bestaat. ,,We zijn een familieonderneming en staan voor een hoogwaardige persoonlijke service. Deze actie sluit bij die visie aan. Wij willen wat terugdoen voor onze klanten. Aan hen hebben we ons gouden jubileum te danken.”

Dat ligt uiteraard niet alleen aan onze dienstverlening maar vooral ook aan de kwaliteit en de prijs daarvan. Kramer Keukens onderscheidt zich namelijk ook in de markt door ‘betaalbare kwaliteit’ aan te bieden. Ook dat is overigens een overeenkomst met Villa GROET uit Avenhorn. Van der Aar: ,,De kopers van een keuken bij Kramer Keukens krijgen een waardecheque van 75 euro en daar krijgen ze een meer dan volwaardig diner voor!”

De looptijd van de actie is van 1 november 2017 tot en met 27 januari 2018. De waardecheque is inwisselbaar tot en met 28 mei 2018. Er dient vooraf gereserveerd te worden bij Villa GROET uit Avenhorn met daarbij de mededeling dat de waardebon verzilverd wordt, zodat de gastheer of -vrouw daar rekening mee kan houden.

 

 

Bericht delen