Dansen in de keuken

Dansen in de keuken op jou favoriete muziek. Dat is natuurlijk een goed idee. Echter is het geluid uit de smartphone niet altijd van de beste kwaliteit. Hetzelfde geldt voor een ouderwetse radio in je keuken. Bovendien sluit de ouderwetse radio niet aan bij het design van jouw keuken. Maak koken, afwassen en ontbijten nog leuker in de keuken met muziek van goede kwaliteit. Wij bieden de oplossing.

Volledig en snel geïntegreerd
Zeer goede geluidskwaliteit, een neutraal design en een zeer acceptabele prijs. Perfect wanneer je fantastisch geluid wilt horen, maar geen luidsprekers wilt zien. De audiosets van Orange Audio maken het nu mogelijk om de speakers volledig te integreren in jouw droomkeuken. Jouw keukendesign blijft onaangetast, doordat de speakers onzichtbaar kunnen worden weggewerkt met behulp van een kleeflaag. Door deze kleeflaag plaats je gemakkelijk de speakers aan de achterzijde van de plint of kastfront. Zo heb je helemaal geen gereedschap nodig en heb je jouw geluidssysteem binnen 5-10 minuten volledig geïntegreerd in de keuken. Ideaal toch?

De audiosets bestaan uit twee stereo luidsprekers met een losse subwoofer. Je maakt heel gemakkelijk en snel contact via Bluetooth voor het starten van het systeem. Stream muziek, luister online radio of speel je favoriete luisterboek. Naast de goede geluidskwaliteit zijn de audiosets zeer laag in energieverbruik en schakelen automatisch op stand-by

Wat kun je verwachten van dit systeem?
– Mooi, zuiver geluid
– Draadloos
– Onzichtbaar weggewerkt in de keuken
– Zeer laag energieverbruik
– Vanaf smartphone, tablet of pc
– Te gebruiken met je favoriete apps zoals: Spotify, iTunes en Youtube

Bericht delen