Coronavirus

Kramer Keukens en het Coronavirus

Veiligheid en gezondheid staat voorop, zowel voor u als voor ons. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en handelen naar de preventieve maatregelen die zijn opgesteld om de verspreiding van het virus te minimaliseren. Zo schudden wij geen handen, maar krijgt u van ons een mooie glimlach en houden minimaal de bekende 1,5 meter afstand.

Wij leggen u graag uit hoe wij binnen Kramer Keukens omgaan met het virus en wat het voor u betekent:
– Vanwege het aantal maximale bezoekers (6 personen) in onze showroom, is onze voorkeur dat wij op afspraak werken zodat we het aantal maximale mensen van 6 personen kunnen waarborgen.
– Als u de showroom betreedt vragen wij u uw handen te desinfecteren, er staat een desinfecterend middel klaar.
– De werkplekken hebben een bureau van 1,5 meter diep of er staan spatschermen waardoor we afstand kunnen waarborgen.
– De showroom en werkplekken worden goed schoongehouden door onder andere de klinken en tafels na elk bezoek schoon te maken.
– Kom maximaal met 2 personen.
– U blijft natuurlijk van harte welkom in onze winkel maar verzoeken u thuis te blijven als u verkouden bent of griep heeft.

Stelt u het aanschaffen van de nieuwe keuken toch liever even uit? Dan bieden wij de mogelijk om een informatie/ inspiratiepakket te ontvangen. Deze bezorgen wij aan huis (natuurlijk op gepaste afstand). Wilt u in het bezit komen van zo’n pakket stuur dan een email met uw gegevens naar info@kramerkeukens.nl. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze inspiratiepagina.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Stay safe!

Vriendelijke groet,

Team Kramer Keukens

 

Bericht delen