Beton looks

Beton in de keuken is hot en blijft hot. Geen wonder, want een keukenblad van beton oogt stoer en geeft een monumentale uitstraling aan de keuken. Maar echt beton is niet altijd de beste oplossing als het gaat om materiaaleigenschappen, het gewicht en de prijs. Gelukkig zijn er genoeg beton look-a-likes in nagenoeg elk werkbladmateriaal!

Hoe mooi een blad ook is, het materiaal moet wel praktisch zijn en passen bij het budget. Kijk daarom ook eens naar de prachtige betonkleuren. Een blad met de look-and-feel van beton, maar met andere eigenschappen. Deze beton look-a-likes zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen.

TopLaminaat & DecorTop
Met wel vele mooie betonkleuren heeft TopLaminaat een rijk aanbod en het is het ook nog eens gunstig geprijsd. Ook goed geprijsd is DecorTop. De kleur Craft is bijvoorbeeld een eigentijdse betonkleur met een levensechte geveegde structuur. Maar de collectie biedt ook mooie donkere varianten. Door de levendige structuur geeft DecorTop een levensecht beton gevoel aan het blad. Bovendien is TopLaminaat en DecorTop met een basis van Greengridz een duurzaam alternatief. Goed voor het milieu en de portemonnee.

Evora Quartz
Composietsteen (Evora Quartz®) bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Daardoor is het ook hard, en heeft het zo’n natuurlijke uitstraling. En het is verkrijgbaar in een scala van tinten. Er zijn prachtige natuurlijke betonkleuren met rijke schakeringen.

Evora® Ceramics
Een keukenblad keramiek is duurzaam en volkomen onderhoudsvrij. Je kunt er ook iedere dag zorgeloos aan werken, want keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig! Ook in bij de keramiek bladen is er keuze uit beton looks.

Benieuwd naar de verschillende beton looks? U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

Bericht delen