AEG combi-stoomoven

Wij zijn er trots op dat wij al vele jaren premium dealer zijn van AEG en dat gevoel en vertrouwen is wederzijds. Vandaar dat we met goedkeuring van dit A-merk nu een bijzondere actie mogen verkondigen: een hoogwaardige SteamPro-oven van € 2.299,- voor slechts € 1.295,-! En dan krijgt u bij de aankoop er nog een fraaie stoomschalenset ter waarde van 199,- euro bij cadeau.

Het actiemodel is bijzonder omdat er ten eerste drie kookmethoden zijn: warmte, stoom en een combinatie van beide, zijn ingebouwd. Ten tweede past, dankzij slimme software, het systeem zich ook automatisch aan de juiste combinatie van warmte en stoom aan. Dat betekent dat de buitenkant altijd mooi bruin en knapperig zal zijn en de binnenkant altijd sappig en mals. Of u nu vlees aan het roosteren of grillen bent, brood aan het bakken bent, heerlijke desserts aan het creëren bent of de zogeheten SousVide-functie inschakelt: u kunt ervan op aan dat uw kookkunsten zich tot een nieuw niveau ontwikkelen. Waarbij SousVide een aanrader is voor de kookliefhebber om uit te testen: het is een vorm van vacuüm het eten bereiden met uitstekende resultaten. SousVide staat erom bekend dat de maaltijden nog smaakvoller en verser worden, terwijl het je minder tijd kost. De techniek is ook geïnspireerd op apparaten die door AEG zijn gecreëerd voor professionele restaurants.

Als premium dealer van AEG hebben wij vele modellen en zogezegd ‘smaken’ van AEG in de showroom staan. Wij kunnen u daarover uitgebreid informeren, maar u kunt de meerwaarde van AEG ook in de praktijk ervaren. U kunt in het AEG Experience Center in Alphen aan den Rijn kosteloos toekijken hoe de chefkok van het bedrijf de apparaten live presenteert door gerechten te bereiden of voor een klein bedrag zelf de handen daar uit de mouwen steken. U kunt zich hiervoor opgeven via https://www.aeg.nl/local/cooking-club/.

 

 

1.295,-